Het DX4-programma

KICK-START!

Zou je graag fitter en strakker willen worden? Het DX4-programma is een holistisch programma dat je doet nadenken over oa je eetgewoonten en verder. Je volgt een effectief voedingsschema, wordt bewust van je valkuilen én gaat lekker bewegen. Het resultaat na 4 dagen is de ultieme motivatie om door te zetten. Dit programma is de perfecte kick-start van een gezondere levensstijl!

GOED ETEN

Belangrijke onderdelen van DX4 zijn: Aloe Vera Gel, een Vegan-proteïne shake en uitgebalanceerde voedingssupplementen. Je geniet van slanke recepten en kiest zelf je favoriete groentes en fruit uit het programmaboekje.

ALOE VERA DRANK

De basis van DX4 is Forever’s aloë vera drank namelijk de Forever Aloe Vera Gel. Het is de ideale aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon. Niet voor niets blijven de meeste mensen aloë vera dranken drinken nadat ze de DX4 hebben voltooid.

DE JUISTE SUPPLEMENTEN

Het DX4 pakket bevat voedingssupplementen die je lichaam optimale ondersteuning bieden. De supplementen zijn zorgvuldig geselecteerd voor de DX4 en de dosering is precies afgestemd op het doel dat je voor ogen hebt: fit worden!

PLANT PROTEIN SHAKE

De Forever Plant Protein shake (vanille smaak) is de perfecte aanvulling op een gezonde levensstijl en biedt een unieke aanvulling op je dagelijks eiwitiname.

Het pakket kost €165,22

Contacteer ons voor onze gratis begeleiding; Dat kan simpelweg door het contactformulier even in te vullen.